Ga naar de inhoud

De Tweede Kamer verkiezingen ’23

Op 22 november 2023 staan historische verkiezingen gepland. GroenLinks en PvdA doen mee met een gezamenlijke lijst en samen hebben we de kans om de grootste te worden. Daarnaast is nu voor het eerst in jaren het torentje vacant en hebben wij de beste opvolger voor Mark Rutte, namelijk onze lijsttrekker Frans Timmermans. Sinds de afgelopen statenverkiezingen vormen GroenLinks en PvdA een gezamenlijke fractie in de Eerste Kamer. Met de komst van die gezamenlijke fractie en de gezamenlijke lijst voor de Tweede Kamer, komt voor ons in Smallingerland ook het moment om de samenwerking meer op te zoeken en meer in te vullen.

Voor de komende verkiezing hebben GroenLinks en PvdA Smallingerland één campagneteam. Ook houden we samen acties voor de campagne en zul je ons op straat in rood-groene combinatie vinden. We delen een gezamenlijke flyer uit en plakken samen de verkiezingsborden vol. Online posten we samen de campagneberichten. Wij merken al dat dit erg veel energie geeft!

Wij vragen aan jou, als lid, om samen met ons dit enthousiasme te laten zien. We willen samen met jou de straat op om campagne te voeren en in gesprek gaan met de inwoners van onze gemeente. Zo zijn we op zaterdag 4, 11 en 18 november met uiteenlopende thema ’s in het centrum van Drachten te vinden, gaan we naar de dorpen om met inwoners in gesprek te gaan, organiseren we een stadswandeling door Drachten en zorgen we alvast voor een fleurig voorjaar door bloembollen te planten en zakjes bloemzaad uit te delen. Zo maken we samen van deze verkiezingen een onvergetelijk succes!

We kunnen ook begrijpen dat je naar aanleiding van dit bericht met vragen zit. We willen ook graag met jou in gesprek! Daar om nodigen we je van harte uit voor onze campagneaftrap op maandag 30 oktober vanaf 19:30 uur in het clubgebouw van de Watersportvereniging Drachten Veenhoop (Gaasterdjip 5, 9213 VP De Wilgen).

Voor nu, op naar 22 november. We houden je op de hoogte van onze campagne in Smallingerland.
Samen gaan we ervoor. Samen voor een hoopvolle en rood-groene toekomst!

Laat even weten of je 30 oktober ook bij onze campagneaftrap aanwezig bent. Je kunt dit mailen naar pvdasmall@gmail.com

Ook als je vervoer nodig hebt staan we natuurlijk voor je klaar. Die vraag kan naar hetzelfde e-mail adres. Een telefoontje naar Cees Kuipers mag natuurlijk ook. Hij is te bereiken op 06 – 46 43 06 80.