Ga naar de inhoud

Disclaimer

Deze website wordt beheerd door de lokale afdeling van de Partij van de Arbeid (PvdA) in Smallingerland. De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie op deze website onvolledig of onjuist is. De PvdA Smallingerland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de informatie op deze website.

De standpunten en meningen die worden geuit op deze website zijn die van de auteurs en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs het officiële standpunt van de PvdA Smallingerland. De PvdA Smallingerland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen via hyperlinks.

Deze website kan materiaal bevatten waarop auteursrechten rusten. Alle auteursrechten op deze materialen zijn eigendom van de PvdA Smallingerland of zijn opgenomen met toestemming van de betreffende eigenaar. Het is toegestaan om materiaal van deze website, met bronvermelding, te kopiëren, te reproduceren of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de PvdA Smallingerland.

Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer en gaat u ermee akkoord dat de PvdA Smallingerland niet aansprakelijk is voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of andersoortige schade die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op deze website beschikbaar is of wordt gesteld.