Even voorstellen…

Wim Ram

Mijn naam is Wim Ram. Graag stel ik me aan u voor. Ik ben 60 jaar en woon in Drachten sinds 1965. Ben ongehuwd en heb drie kinderen, waarvan nog 2 inwonend. Tot medio dit jaar ben ik werkzaam geweest als senior teamleider bij VluchtelingenWerk. 

Opgegroeid in een rode familie. Mijn pake was betrokken bij de oprichting van de SDAP destijds. Mijn vader was als ondernemer zelfs nog lid van de vakbond. Het Vrije Volk, Het Parool, Vrij Nederland en de VARA gids las ik graag mee. Mijn eerst single die ik kocht was Rob van de Meeberg en de Internationale. Ik heb me altijd betrokken gevoeld bij de PvdA.  

Als lid van een organisatie wil ik me waar mogelijk inzetten voor die organisatie. Zo heb ik me ook altijd ingezet bij de organisaties waar mijn kinderen actief waren. Zo ben ik voorzitter geweest van de peuterspeelzalen; was lid van de diverse ouderraden en of medezeggenschapsraden van de scholen van mijn kinderen en ben actief geweest bij de voetbalvereniging Drachten. 

In de jaren 90 heb ik reeds een aantal jaren in het bestuur van de plaatselijke PvdA ervaring opgedaan. Graag stel ik me weer kandidaat om deze functie te vervullen. 

1 Comment

  1. Beste Wim Ram,
    Fijn om te horen dat je weer in ons midden bent.Ik hoop dat je spoedig weer deel uitmaakt van ons bestuur.
    Met vriendelijke groeten
    Sietse Dijkstra.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*